// Elimină 0 din counter

8 aprilie 2023 - Teatrul Matei Vișniec

SOLD OUTDescoperă invitații

AfterMovie:

Selly

La cei doar 22 de ani ai săi, Andrei Șelaru a devenit unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut din România. Până în prezent, vloggerul face parte din producția a 3 filme. Ultimul dintre acestea a ajuns pe locul 9 mondial la capitolul încasări, în 2023.

Ana Udriște

Co-fondator JURIO, fondator U-legal și a îndrăgitului concept Avocatoo.ro, clasat în topul primelor trei site‑uri cu profil juridic din România. În anul 2017, Ana a fost inclusă în lista Forbes Romania 30 under 30 și în topul New Europe 100: eastern Europe’s emerging technology stars de către Financial Times.

Inesa Schmidt

O tânără ambițioasă, membră a listei 2022 Forbes 30 under 30, care s-a specializat în afaceri internaționale și economie. În prezent, Inesa este CMO la VOIDSHIP, un start-up inovator din domeniul aerospațial. 

Vlad Braga

Vlad este un fotograf pasionat care a descoperit libertatea exprimării artistice în timpul liceului. Ca student la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării de la Universitatea Babeș-Bolyai, el și-a găsit chemarea în fotografia stradală. Influențat de diverse genuri de artă și fotografi de renume mondial, Vlad își propune să folosească fotografia pentru a reduce decalajele dintre oameni, trezind recunoștință și compasiune.

Andreea Druță

La doar 20 de ani, Andreea și-a început propriul business cu prăjituri sub brandul Lapterra, alături de mama sa. Ea a fost inspirată de prăjiturile mamei sale, încă de când era copil, și a început să facă prăjituri acasă de la vârsta de 18 ani. Andreea Druță este un exemplu de tânără antreprenoare care a reușit să-și transforme pasiunea pentru prăjituri într-un business de succes și care încurajează tinerii să-și urmeze visurile și să facă ceea ce iubesc cu adevărat.

Adrian Țiripa

Adrian Țiripa, absolvent pasionat de astrofizică al Liceului Teoretic „Nicolae Iorga” din Brăila, care a reușit să se remarce prin admisia la prestigioasa Princeton University din Statele Unite ale Americii. Cu toate că este la începutul carierei sale academice, Adrian împărtășește deja din pasiunea sa pentru astronomie și pentru descoperirea universului cu copiii din satele județului Brăila prin intermediul proiectului său „Astronomie pentru toţi”.

KABLAT

Denis Bolborea este un muzician talentat și creativ, specializat în beatbox și looping vocal. Acesta a participat la numeroase festivaluri de jazz și a colaborat cu artiști de renume, precum Răzvan Suma, Adrian Despot și Damian Drăghici. În proiectul său independent KABLAT, Denis creează muzică live prin intermediul tehnicilor de beatbox și looping vocal, aducând o abordare inovatoare și captivantă asupra muzicii.

Clara Popadiuc

Clara Popadiuc este o actriță pasionată de arta teatrală încă de la vârsta de 12 ani când a început să activeze pentru prima în cadrul proiectului Pixies, visul ei a devenit realitate în urmă cu 7 ani, de când Clara strălucește pe scena Teatrului “Matei Vișniec” din Suceava. Ea este încântată să pună umărul la dezvoltarea comunității în care a crescut, alăturându-se astfel proiectului TEDxAreni Youth în calitate de gazdă a evenimentului. 

Răzvan Bănuț

Dorim să îi mulțumim public lui Răzvan Bănuț pentru că a fost salvatorul nostru în cadrul evenimentului TEDxAreni Youth! Actorul Teatrului “Matei Vișniec” din Suceava ne-a ajutat, înlocuindu-l cu câteva momente înainte de începerea evenimentului, pe Horia Butnaru și ne-a captivat cu prezentarea și personalitatea sa carismatică.

Parteneri oficiali: