// Elimină 0 din counter

1 octombrie 2022 - Teatrul Matei Vișniec

SOLD OUTDescoperă invitații

Line-up TEDxAreni 2022

Dan Negru

Supranumit „Regele Audiențelor” în România, datorită recordurilor de audiență TV pe care le-a stabilit de-a lungul anilor, Dan Negru pur și simplu nu mai are nevoie de o descriere. Fiind o personalitate arhicunoscută pentru cariera strălucită în televiziune, acesta va urca pe scena TEDxAreni și ne va ajuta să facem primii pași în descoperirea autenticității. 

Mihaela Nabăr

Având priceperea și determinarea de a contribui unui scop nobil, Mihaela-Loredana Nabar este directoarea executivă a World Vision Romania. Această organizație militează de peste 30 de ani pentru bunăstarea copiilor din zone defavorizate, lucrând alături de comunități rurale pentru a oferi copiilor de la sate șansa de a-și construi o viață demnă și împlinită.

Alex Nedea 

Autor al unora dintre cele mai de impact anchete jurnalistice din ultimii ani, Alex Nedea  este jurnalist de investigații cu 20 de ani de experiență în presa scrisă și în televiziune, iar în prezent lucrează la publicația Recorder. A obținut premii importante la concursurile de presă naționale și internaționale, fiind unul dintre reporterii care abordează subiecte sensibile și inedite în materialele pe care le realizează.

Daniela Zeca-Buzura

Prozatoare, eseistă, cadru didactic universitar, jurnalistă, Daniela Zeca Buzura este următorul speaker prezent în cadrul TEDxAreni! Timp de opt ani a condus TVR Cultural și spune că, dacă ar putea să o ia de la capăt, ar face-o cu aceeași forță și cu mult entuziasm!

Ancuța Bodnar

Ancuța Bodnar și-a început cariera în sport la 14 ani, iar la 22 de ani, alături de Simona Radiș, a obținut medalia de aur în proba de dublu vâsle feminin la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cele două au devenit „fetele de aur ale României”, statut pe care l-au confirmat și în competițiile care au urmat. Ancuța este obișnuită cu prezența pe podiumurile celor mai importante competiții de canotaj, dar reușește să își păstreze autenticitatea, ghidată de valorile în care crede.

Bogdan Rădulescu

Bogdan Radulescu este co-fondator UNTOLD Universe și Head of Partnerships & New Business, fiind unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai noii generații de antreprenori din industria românească de divertisment. În doar câțiva ani, a reușit să creeze un portofoliu de peste 50 de branduri care susțin constant festivalurile UNTOLD și Neversea.

Horațiu Silviu Ilea

Petnolog și curator la Muzeul Național al Țăranului Român din București dar originar din Câmpulung Moldovenesc, acesta promovează valorile autentice ale zonei noastre. Printre realizările sale se numără publicarea unei cărți și amenajarea unei impresionante colecții personale de straie și obiecte vechi.

A C Leonte

Ana-Cristina Leonte este compozitoare și cântăreață, considerată a fi una dintre cele mai bune voci feminine din România. O întâlnim în lumea jazz-ului, dar și în cea underground a muzicii electronice, având proiecte inedite în sfera culturală. Pe A-C Leonte o caracterizează creativitatea și originalitatea, motiv pentru care, a câștigat numeroase premii naționale și internaționale.

Ștefania Cîrcu

Originară din județul Suceava, Ştefania este o talentată prezentatoare și actriță de teatru și film, recunoscută pentru rolurile jucate în diverse producții, precum „Mia își ratează răzbunarea”, „La Bloc” sau „Jack și vrejul de fasole”, aceasta a devenit de curând și prezentatoarea emisiunii „Starea Nației de vacanță”.

Parteneri oficiali: